Instagram, Facebook

Közösségi oldalak kezelése

A mai világban nagyon fontos a folyamatos közösségi média jelenlét és a renszeres tartalomgyártás. A Facebook és Instagram csatornák minősége és tartalma alapvetően befolyásolják a cégedről kialakult képet és hitelességet. A közösségi oldalaid kiváló eszközök lehetnek arra, hogy a márkád köré egy megfelelő közösséget építs ki. Sok vállalkozás nehézségekbe ütközik ezen a területen, mert vagy ötlete nincs, vagy ideje, vagy tapasztalata, hogy olyan posztokat készítsen, melyek növelik a vállalkozása sikerét. Beállítjuk, összekötjük, testre szabjuk, bejegyzést készítünk oldalára. Elérjük, hogy vállalkozásodnak kreatív, hiteles és bevételt termelő Instagram, Facebook és Google oldala legyen, kialakítjuk a márkahű kommunikációhoz szükséges arculatot.

Média, tartalomgyártás

Megbeszélt rendszerességgel készítünk frappáns bejegyzéseket a közösségi oldalaidra, amelyek garantáltan felkeltik a célközönséged figyelmét. A posztokhoz képeket, animációkat, kis videókat kitaláljuk, elkészítjük, megszerkesztjük és logózzuk. Fotózás lebonyolítását is vállaljuk: termékfotók, hangulatképek, image képek, flatlay képek készítése.

Profilod felépítése, kezelése

Elkészítjük a bio-dat, vállalkozásodról szóló információkat feltöltjük és frissítjük Instagram, Facebook és Google fiókodba. Ha van webáruházad, beállítjuk, hogy az Instagram felületén is tudj termékeket megjelölni a posztokban.

Posztolás

Vállalkozásodra optimalizált hashtagek felkutatása és alkalmazása. Képes posztok és story-k készítése, népszerű tartalmak kiemelése. Posztok népszerűsítése, eredmények mérése, elemzése, folyamatos optimalizálás. A komment kezelés és üzenetek szakszerű megválaszolása is csapatunk fontos feladata. Későbbiekben az elemzések során tisztán látjuk, hogy pontosan milyen gyakorisággal, milyen bejegyzés-típusokkal érdemes a célcsoport felé kommunikálni.