Szolgáltatások

Honlapkészítés lépései

Egyedi megjelenés

Vállalkozására szabott egységes arculat kialakítása a már meglévő elemek felhasználásával, módosításával. Grafikusaink segítségével teljeskörű designolást végzünk, melynek elemeit más online és offline médiában is tudod használni a céges megjelenésedhez.

Tartalom készítés

Sokszor már a kezdő tartalom előállítása is problémát okoz ügyfeleinknek, ezért közösen egyeztetetve segítünk elkészíteni a teljes honlap szövegezését. A kreatív írás folyamán nemcsak a potenciális vásárlóid igényeit szolgáljuk ki, hanem figyelmet fordítunk a megfelelő kulcsszavak és azok sűrűségére is, megkönnyítve a következő lépést, vagyis a keresőoptimalizálást.

Keresőoptimalizálás

Reszponzív, keresőbarát weboldalt készítünk, amellyel nemcsak mint vállalkozó leszel elégedett, hanem az ügyfeleid igénye is kiszolgálásra kerül. On-site optimalizálást végzünk, hogy a későbbiekben sikeresen haladhassunk tovább a keresőoptimalizálás terén.

Frissítés, karbantartás

A felmerülő biztonsági javításokat folyamatosan követjük és frissítjük az oldalt ennek megfelelően. Ezen felül igény esetén folyamatos tartalom frissítést is végzünk, hogy vállalkozásod honlapja mindig naprakész információkat szolgáltasson.

Stratégia

Lehet a világ legszebb oldala és a világ legjobb terméke/szolgáltatása a te vállalkozásodé. Ettől önmagában nem fog szignifikánsan növekedni a bevételed. Szükség van további stratégia megalkotására, hogyan juttatod el a tartalmat a potenciális ügyfelekhez. Ebben szintén segítségedre lehetünk. (Részletesebben: marketing szolgáltatásaink. )

Elemzések, eredmények

Rendszeresen követni kell weboldalad statisztikáit, eredményeit. Ez alapján meghatározhatók az új célok, és láthatóvá válnak a már elért eredmények. A weboldal elkészítése csak az út eleje, azon folyamatosan dolgoznunk kell, és a siker garantáltan nem marad el.