Szolgáltatások

Teljeskörű marketing

A marketing egy igen gyorsan változó iparág, így elengedhetetlen a folyamatos fejlődés és jelenlét. Személytelen, felületes megoldások helyett alaposan megismerjük megbízóink működését és elvárásait, mert tisztában vagyunk vele, hogy csak akkor leszünk hitelesek, ha az általunk kialakított marketing stratégia nemcsak ütős, hanem szakmailag is hiteles.
A jól megválasztott marketing eszközökkel, amellett, hogy vállalkozásod ismerettsége is növekszik, hamarosan megtapasztalhatod, hogy ennek köszönhetően a bevételed is növekedni fog.

"Sosem az ár magas hanem az érték alacsony." (Jim Edwards)

Marketing lépések

Célkitűzés

Fontos, hogy saját magad tisztában légy a céljaiddal. Mit szeretnél elérni? Új ügyfelet, meglévő ügyfeleknek többet értékesíteni, nagyobb árrést és több hozzáadott értéket? Először határozzuk meg a céljaid, mérjük fel a lehetőségeket és erre készítünk személyre szabott marketing stratégiát.

Piackutatás

Elvégezzük a piackutatást a SWOT analízis szerint. A terméked vagy szolgáltatásod erősségeit, gyengeségeit, a lehetőségeket és a veszélyeket elemezzük. Konkurencialemzést végzünk, azaz megnézzük, hogy a szolgáltatás-, termék árak, vevőkiszolgálás minősége és az online jelenlét terén a konkurencia merre tart és a vállalkozásod hol helyezkedik el ezen a téren. Megnézzük melyek azok a problémák, amik az ügyfeleidet foglalkoztatják.

Stratégiatervezés

Kidolgozzuk közösen, hogyan érheted el céljaid a leggyorsabban és legoptimálisabban. Kiválasztjuk a célcsoportodhoz legjobban illő kommunikációs csatornákat és eszközöket. Változtatásokat fogalmazunk meg az üzleti menet és szolgáltatás optimalizálása érdekében.

Kivitelezés

A kivitelezés folyamatos kapcsolattartás mellett történik, kérdés esetén elérhetőek vagyunk, mi is keresni fogunk stratégiai kérdésekkel. Az elfogadott tervek alapján elkészítjük a kreatívokat, fotókat, grafikai anyagokat, szövegeket. Menedzseljük a közösségi média oldalaid és (Instagram, Facebook, Google) reklámkampányaid. Megírjuk a hírleveleid. Igényhez igazítva kézben tartjuk a teljes marketingkommunikációd.

Optimalizálás

Hogy sikeres legyél az online térben és tényleg megérje hirdetned, elengedhetetlen, hogy legyen egy igényes weboldalad/webshopod. A weboldalad előrébb hozzuk a keresőkben, a kampányaid folyamatosan finomhangoljuk, teljesítményüket maximalizáljuk. A megfelelő optimalizálással elérjük, hogy a marketingedre fordított összeg többszörösen, és hosszútávon is megtérüljön.